ANTALYA / KEPEZ - Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut Ortaokulu

0242 417 2087
Altıayak Mah. 8061 Sk No1 Kepez/ANTALYA
Vizyon
“ Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak bir üst öğrenim kurumuna ve yarınlara hazırlamak için varız.”
Misyon
“Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.”
Başarılar
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan 54 öğrenciden 12 öğrenci Anadolu Lisesini kazandı. Erkek Yıldızlar Halter Yarışmasında okulumuz İl 3. sü oldu.
Öğretim Şekli :Tekli
09.00-14.50
Şehir içi halk otobüsleri.
Yerleşim Yeri
Düden Şelalesi´nden Gaziler Köyü istikametine doğru 2.5 km mesafede Hz.Ömer Camii yanında.